Wervingsacties

Hieronder vind je onze wervingsacties van de afgelopen jaren

Vechtdalconcert

Wij kunnen het mooie nieuws delen dat de Rotary dit jaar de Minke Stichting heeft gekozen als goede doel van het Vechtdalconcert. Dit jaar wordt voor de 8e keer het Vechtdalconcert georganiseerd.

More Vechtdalconcert

Sponsoracties

Bijzondere acties door bijzondere mensen. De Minke Stichting kan niet zonder uw hulp. Gelukkig onstaan er mooie initiatieven door mensen die ons een warm hart toedragen.

More Sponsor<span>acties</span>

Lions Request

Lionsclub ‘De Liemers’ pakte weer flink uit met haar Grote Club Actie. Via een cultureel evenement zamelde ze geld in voor een goed doel. In 2011 was Minke Stichting de gelukkige!

More Lions <span>Request</span>

Keramiek

Verkoop van prachtige verschillende soorten keramiek op markten en fairs en andere gelegenheden, gemaakt door de moeder van Minke: Corry Zijlstra.

More Keramiek

Scholen

Basisscholen en middelbare scholen zamelen geld in voor leeftijdsgenootjes in Honduras. Dit doen ze bijvoorbeeld met projecten, fancy fairs en andere inzamelingen.

More Scholen

Kerken

Kerken en jeugddiensten zetten zich in voor de Minke Stichting door middel van collectes, giften en andere bijzondere en vaak ontroerende acties.

More Kerken

Benefiet voorstellingen

Concerten, toneelstukken en andere vormen van entertainment worden georganiseerd om geld in te zamelen. Oa de Rotary en Lions hebben zich ingezet voor de Minke Stichting.

More Benefiet <span>voorstellingen</span>